Alle afbeeldingen zijn beschermd met een copyright. Het is niet toegestaan de afbeeldingen zonder toestemming te publiceren.
logo

Over mij

Over mij

Mijn naam is Ton Dontje. Op achtjarige leeftijd kreeg ik mijn eerste fotocamera, ik wist al direct dat dit mijn grote hobby zou worden.

Inmiddels zijn we 51 jaar verder en ben ik werkzaam als freelance reportagefotograaf. Ik ben inzetbaar voor alle soorten fotografie. Of het nu is voor het vastleggen van uw onvergetelijke huwelijksdag, of een fotosessie met uw kinderen.

Ook heb ik een ruime ervaring in het fotograferen van artiesten en bedrijfsfeesten, kortom ik ben zeer flexibel en kan voldoen aan al uw wensen.

Hieronder staat een opsomming van mijn specialismen, waarbij u kunt doorklikken naar de verschillende productpagina's.

Heeft u vragen of wenst u aanvullende informatie, aarzel dan niet contact met mij op te nemen.

Contactgegevens

Burgemeester vd Brandelerlaan 22

3145 MA  Maassluis

Telefoon 0613739230

Ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer: 73652342

info@fotomemories.nl

Producten

Trouwfotografie

Op jullie huwelijksdag mag een ervaren fotograaf natuurlijk niet ontbreken. Er zijn verschillende pakketten, je hebt al een registratie van jullie huwelijk vanaf € 299,-

Little life

Zwangerschap is de meest speciale en unieke tijd in jouw leven. Ik kan alle speciale momenten vanaf het begin van het prille leven, tot het eerste levensjaar vastleggen. Naast een zwangerschapsshoot, kun je mij ook boeken voor: geboorteaankondiging, gender reveal party, babyshower, geboortefoto's, cakesmash en foto's van eerste verjaardag

Evenementenfotografie

Als gespecialiseerd evenementenfotograaf weet ik dat het organiseren van een evenement veel tijd en moeite kost. Door te kiezen voor professionele evenementen fotografie kun je het event echter zo vaak herbeleven als jij dat wilt. Mijn evenementenfotografie zorgt er voor dat alle speciale momenten blijvend worden herinnerd.

Fotoshoots

Wat is er nu leuker dan een professioneel gemaakte foto als cadeau te geven. Alle soorten fotoshoots zijn mogelijk, zoals: family fun, love fotoshoot, vriendinnen fotoshoot, huisdieren fotoshoot en party-fotoshoot.

Artiestenfotografie

fotoshoots voor DJ's, modellen, bands, presskits, album covers en modellen portfolios

Bedrijfsfotografie

Ook voor bedrijfsreportages bent u bij fotomemories.nl op het juiste adres. Naast het maken van een reportage waarin de professionaliteit van uw bedrijf naar voren komt, kan ik ook zakelijke portretten op locatie maken.

Interieur-en vastgoedfotografie

Wilt u dat uw woning opvalt tussen alle andere woningen? fotomemories.nl laat uw woning eruit springen door mooie sfeer- en detailfoto’s, creatieve composities en belichtingen met meerdere flitsers. U krijgt van ons prachtige foto’s waarmee uw aanbod zich van de rest onderscheidt.

Sportfotografie

fotomemories.nl, ook voor spectaculaire actiebeelden en sfeervolle sportportretten en teamfoto's, voor uw merk, uw club, uw sponsor of voor uzelf als ambitieuze sporter?