Evenementenfotografie

Bent u voor uw evenement op zoek naar een goede fotograaf met ervaring? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in evenementenfotografie. Dit verzorgen wij graag voor u, zodat u mooi beeldmateriaal heeft om op uw evenement terug te kijken.

Concertfotografie

Ook artiestenreportages behoren tot onze specialiteiten. Bent u bijvoorbeeld zanger, dj of heeft u een band en wilt u hiervan een fotoreportage laten maken, dan zijn wij de juiste partij. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor diverse festivals.

Sportfotografie

Graag verzorgen wij ook uw fotoreportage bij sportwedstrijden. Naast spectaculaire actiefoto’s, kunnen wij ook ingezet worden voor de jaarlijkse teamfoto’s en individuele spelerfoto’s.

Partyfotografie

Wilt u lekker nagenieten van een gezellig feest, laat ons dan het feest registreren. Wij zijn inzetbaar voor alle gelegenheden zoals: huwelijksreceptie-of feest, jubileumfeest, bedrijfsfeest en dansfeesten.

Productfotografie

Als u een webshop heeft, weet u dat het maken van goede productfoto’s van essentieel belang is. Met goede productfoto’s zorgt u voor een betere conversie en het verminderen van uw retourenstroom.Ook dit werk nemen wij voor u uit handen tegen een zeer scherp tarief.

Bekijk HIER onze mogelijkheden.

Bestelservice

Oypo verzorgt ons gehele bestel- en betaalproces. Downloads zijn na het bestellen direct beschikbaar. Het afdrukken van foto’s gebeurt bij Fujicolor Benelux, een van de grootste fotofinishingbedrijven in Europa.

 

Bestel HIER uw foto.

Contactgegevens

Ton Dontje
Burgemeester vd Brandelerlaan 22
3145 MA  Maassluis
Telefoon: 06 13 73 92 30
Email: info@fotomemories.nl